Mamma


Nu är vi hemma i ume efter en hektisk helg i Skell. I fedags var det iofs rätt lungt, jag och mamma var på stan medan Roland var och hämtade våran nya familjemedlem Mac. Sedan har vi städat garage och rensat rabatter hemma hos pappa.

Mamma

och..
Mac



Hundarna fick till och med vara i soffan! De får de ju inte ens hemma hos oss


Valpbilder på Nike

Fick lite bilder på Nike som valp av Andrea. Han är så sööt!!


Nike 11 veckor och Ikaros 8 veckor.


Bus!

Han ser ju exakt likadan ut nu, fast bara lite större!

Loov!

Hur startar man ett lov på bästa sätt? Jo man tvättar mellan 07 -10 och sedan pluggar man resten av dagen.  Efter det tycker jag man har gjort sig ordentligt förtjänt av lov! Eller vad säger ni?Det är iaf vad som väntar imorrn. Efter ridningen drar vi sedan vidare till Schtaaan. Härligt!
Jag hoppas det blir en sväng till Hjoggis med morfar och kanske lite spårträning med Nike. Jag har ju en bok om viltspår o sånt, ska nog ta och läsa den snart!
Sedan ska jag få hyra jägarexamensböcker av Amandas pappa. Så nu finns det ingen utväg, nu måste jag iaf försöka klara teoriprovet. Känns ju tråkigt att följa med på jakt och vara som nån annan packåsna - då jagar jag hellre!

Amanda - vi måste träna på det här med att skjuta också!







Tittut!

Hej!
Redan helg! Den här veckan har gått hur fort som helst, trots att vi har haft labbvecka hela veckan. Nu är det iaf helg och det är ju skönt! Ikväll blir det grillning och imorgon ska Roland och de andra på Vindelns folkhögskola ha utställning på alla grejjor de har gjort under året mellan klockan 10-15. Kom dit o kika vettja!









Cykeltur runt Nydala





Swix och Nike "badade" i Nydalasjön idag.

Måndag

Vädret visar sig från sin bästa sida, så nu ska jag koppla på mina två extramotorer på cykeln och fara ut!







Hemma igen...

... efter en helg i Göteborg & Danmark och en helg i Kiruna. I Göteborg var det 25 grader varm och sol och i Kiruna snöade det igår.. lite skillnad. =) Har varit en mkt givande och rolig helg i Kiruna, och ser fram emot nästa träff i Abisko. Då får nog Nike också följa med.

Botaniska trädgården i Göteborg:















Örnreservatet hade visning på Jylland:












Jag och Pappa på Skagens nordligaste udde.

Avlsutar med lite bilder på hundarna:








RSS 2.0