Valpbilder på Nike

Fick lite bilder på Nike som valp av Andrea. Han är så sööt!!


Nike 11 veckor och Ikaros 8 veckor.


Bus!

Han ser ju exakt likadan ut nu, fast bara lite större!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dom är så söta när dom är valp men det är skönt när dom växer upp oxå! Lycka till med jägarexamen , själv borde jag också ta det men det blir senare i livet. Sköt om er och hundarna!!!

2009-05-21 @ 19:22:26
URL: http://pointerliv.blogspot.om
Postat av: Andrea

Sötnosarna :) KÄnns som det var igår de var så där små! igår var jag på Club showen med Phoenix, han sover fortfarande. Han kammade hem det mesta, han blev etta bland unghanarna, gick vidare med CK, ställdes bland alla hanar blev 5.e bästa hane(där borde han inte ha placerat sig så ung han är, alla sa att det är JÄTTEstort, o han var stora samtalsämnet) sen gick han vidare o blev BIS bland unghundarna och fick även hederspris som umeås bästa hane :) jätteroligt Uppfödartanten berättade idag att Phoenix var det stora samtalsämnet även på domarmiddagen på kvällen, det var engelska domare o de var jätteförtjust i honom kul han skötte sig såååå bra, är superstolt över honom! Helt galet att han fått två BIS priser inom loppet av ett år! Snyggingen :p blåser upp mig lite över min fina hund haha... nej ska sluta nu. Tänkte bara berätta att det gick ganska bra igår ;-) vi får se till att spåra någon dag! /Andrea

2009-05-22 @ 17:33:33
Postat av: Eva

GRATTIS! Så skoj!!Förstår att du är stolt och det har du ju rätt att vara också!! Vilken snygging han är alltså, kan charma vem som helst! Hoppas allt är bra med familjen! Nike vill gärna spåra, kanske till helgen?

2009-05-24 @ 17:21:20
URL: http://naiken.blogg.se/
Postat av: Andrea

Tack :) Ja i helgen tror jag inte det är nåt inplanerat, vi kan ju höras närmare, men lite spårning borde väl gå att klämma in tycker jag, det vore superkul, har inte spårat nåt i år ännu.

2009-05-26 @ 17:04:43
Postat av: Andrea

Hej.

Fredrik är i Sthlm på lördag troligen men jag är hemma under dagen, kanske hinner spåra nåt då? Jag vet inte ännu om han tar bilen eller om de tar någon annan bil, men om jag inte har bil men du har kanske du ändå kan komma ut hit så kan vi spåra häromkring, har jag bil funkar det varsomhelst :)

Ska kolla närmare under kvällen hur det blir.

/Andrea

2009-05-29 @ 14:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0