Solnedgång...


...på Gråsidan!

Glad midsommar allihopa!


Vi drar till Gråsidan, där är det alltid sol!



Bild från Abisko

Försökte ladda upp några bilder men det var bara denna som ville. Amanda är fotografen!


Duktig plutt

Swix skötte sig utmärkt hos veterinären trots att hunden före vrålade så högt att det nog hördes ut på gatan. Trodde han skulle bli låg och osäker, men han viftade på svansen och tyckte allt var trevligt. Nu ska han ha örondroppar två gånger per dag. 



Regn


Hemma igen! Helgen har varit bra! Tyvärr somnade vi den enda kvällen midnattsolen tittade fram.
Dagens plan är att fara med Swixie till vetten, tror att han har öroninflammation igen. 


Mot Abisko

Kl 3 i natt (eller det kanske räknas som imorgonbitti?) åker jag o Åsa och Amanda till Abisko. Känner mig faktiskt ganska peppad, trots att det typ ska spöregna hela tiden. Nike får inte följa med för på fredag ska vi bara ha lektioner inne så då vet jag inte var jag kan ha honom. Han kan ju inte sitta fastknytt ute i regnet hela dagen. Doris kommer i helgen och ska hjälpa Roland med hundarna, så då blir han ju bra ompysslad iallafall! Roland han har fullt upp med golfträningar.
Återkommer efter helgen!


Mattes pälskling

Har packat klart inför resan till Östersund imorgon.
Nike vet så väl att jag ska åka och har lagt sig lite strategiskt mellan väskorna för att inte bli bortglömt.
Denna gången får han inte följa, men kanske på torsdag till Abisko.


Mattes hund! Sötis..

Sötnäsan!


Lite träningsbilder

Apport på nära håll


På väg in med apporten


Lite linförighet och kontakt mellan apportövningarna


Fritt följ med apport i munnen.


Nike är trött

Men Swix är piggelin!



On Point

Rolands vy från skolfönstret. Fin va?


Nike




Apport


Just nu är det hårdträning med Swix apport som gäller. Han börjar faktiskt bli riktigt duktig nu, måste jag säga! Roland har kämpat på och det har verkligen gett resultat. Sånt är ju alltid roligt!
Tentan imorgon och den får gå som den går. Man känner sig lite omotiverad att plugga nu när sommarn är så nära. Nästa vecka bär det av upp till Abisko. Ska bli skoj! Kanske är det midnattssol där? Det lär iaf vara rätt ljust på natten. Sedan går det bara en vecka så ska jag dit igen. Herregud, vet inte hur jag ska hinna med allt. Dessutom skall jag en sväng till Östersund också. Jag vet inte riktigt vem som planerat min sommar - men hon måste ha varit en riktigt tidsoptimist!
Äh jag ska inte klaga, det är kul att ha mkt inplanerat!






Swix


Fixat!!


Varsågod// Roland

Sne

Frågan är: Hur man vänder bilden på bloggen? Den är ju rättvänd på datorn..



Sommar och sol

Vilken helg det har varit! Fullt upp med massa trevliga saker och dessutom härligt väder. Nog för att jag bränt mig, med det är ju inget ovanligt för min del. Samma visa varje år =) Att man aldrig lär sig..
I lördags var jag hos Andrea och spårade med hundarna. Mycket trevligt och härligt! Nike var duktig men Swix fattade nog inte riktigt grejen med personspåret. Hade ju spårlinan på honom när vi var uppe i Arjeplog, så han trodde väl han skulle söka fågel kanske.
Igår var det passivitetsträning för hela slanten vid Nydalasjön då jag och Åsa pluggade. Sedan blev det en natt-tur med hundarna på cykel runt sjön.








RSS 2.0