Ville bara önska Er alla ett...


Nu drar vi till Kalix och återkommer nästa år!

 


Niken


 

 


Snö


Oj vad mycke snö det har dimpt ner. Swix tog ett skutt ut från stigen på vår kvällspromenad igår och försvann! Djupt ned i ett hål av pudersnö tittade han förvånat upp. Sedan höll han sig på stigen resten av tiden ;)

 

 


Studiofoto på Arrac

Foto: Maria Ericsson



Foto: Maria Ericsson

Svirre

Damp-Ivar fick agera modell i Marias fotostudio.

 


Vinterland






Swix har bråttom

Swixie hjälper till




Äre den här du letar efter eller??

Swix hjälper husse att sätta upp ny belysning vid diskbänken!

Saxnäs

Jag tror vi har slagit nåt slags rekord i helgen. Alltså rekord i antalet bilder vi tagit under helgen. Det blev hela två bilder och inte en enda hund eller människa fastnade på dem =) Annars har vi haft en kanonhärlig helg i Saxnäs. Vi kom dit på eftermiddagen på fredag och kunde börja med ett skidpass utan hundarna på lina. De fick springa lösa och Nike var helt lyrisk över snön ;). På lördag hann vi med två skidpass, ett med hundarna på lina och ett utan hund. Både Nike och Swix drog bra i spåret! Swix kanske inte är en fullfjädrad jakthund än - men han är iaf en draghund ;) Han drar lika hårt uppför som på platten så det gäller för husse att hänga med på skidorna. Söndag blev det ett skidpass med hundarna uppe på myren. Ett perfekt skidspår uppdraget bara för oss. Lyx! På vägen hem blev vi bjudna på nybakta lussebullar hos Anna och Göran. Perfekt helg med andra ord!



Satsfjället 09

Ensam hemma

Jag och Niken i Saxnäs 2008

 

R är och åker skidor med hundarna i Boden. Och jag är inte alls avundsjuk... inte alls..

 

Buhu.

 

MEN..

På fredag ska vi ju till saxnäs! Och nu fungerar bilen också! Woho!

Nu ska jag tröstäta lite biskvier tror jag ;)


Pälsklingarna



 


Grönt kort



Det händer inte så mkt spännande just nu att blogga om. Och inte har vi tagit så mkt kort man kan visa upp heller. Kanske blir bättre efter nästa helg då vi ska till Saxnäs och åka skidor (om nu bilen fungerar så vi tar oss dit..)
Imorgon är det dags för grönt kortkurs på Skeå Brukshundsklubb. Man behöver ta det för att få åka på kommunens spår här i Schtaan. I onsdags var vi med draghundsfolk härifrån på en joggingtur i månskenet. De brukar träffas två gånger per vecka och träna tillsammans.

Jo, föresten. Skulle ju utvärdera laxoljan. Det är lite svårt att bedömma om den gjort nån inverkan på Swix öron, eftersom han nu går på öronmedicin mot sin svamp. Däremot har båda hundarna fått glansigare päls (syns särskilt på Niken, han riktigt glittrar nu=) och R "inbillar" sig att Swix har fått mer hår under magen/ljumskarna. Jag kan inte utala mig om detta eftersom jag inte kommer ihåg hur han var innan. Men han är iaf mindre frusen nu. Kan ju också bero på att vi gött upp honom riktigt ordentligt (massa mat och mindre fysträning) vilket resulterat i viktrekord på hela 21 kg. Wooho. Såå.... ja, laxoljan är ju iaf bra för pälsen =) Dessutom hittade vi en sida som sålde den för ca. 150 kr istället för 400 som den kostade i affär´n. Lägger ut länken på bloggen när jag hittat igen den...

RSS 2.0