Valparna 3 veckor

Valparna är nu 3 och en halv vecka, och har både öppnat ögonen och börjat höra. Vi ska dit och hälsa på dem på måndag. Ska blir väldigt roligt att träffa dem!
Träningen med hundar går bra. Var i helgen och körde två ordentliga pass med dem i Bjurholm tillsammans med Mats Sirkka och Anne-Marie.
Hundarna älskade det och sprang superbra, och när vi träffade på en renflock som började springa framför oss i spåret då blev det en jäkla fart i benen.
Körde Rio och Nike i par, och dom sprang grymt bra tillsammans när man väl kom iväg. Så fort man stannar blir det ett himla trassel med linor och selar eftersom Rio inte vill stå still för fem öre.
I tisdags var vi i Abborrtjärn utanför vindeln och grillade. Himla mysigt med soligt väder och plättgräddning på muurikan. Rio han även med att dricka lite ur plättsmeten.. =)






1) Sötnosar gosar med varandra
2) Avslappningsträning. Han ser rätt avslappnad ut va? =)
3) Han är söt när han sover..
4) Skulle ta ett fint kort där Nike ligger med benen i kors åt Anne-Marie. Nike var lite skeptisk..

Träningsläger, valpar och Luleå

Hej!

Här kommer lite bilder från träningslägret i Saxnäs.



Husse och Nike gosar i sängen efter ett tungt träningspass



Här är vi ute och kör efter skoterleden. Längre bort kan man se Ivar och Rios bror Oden.



En fin bild av fjället.




Nike spanar efter något



De är inte lätta att få en samlad bild av, men jag lyckades tillslut...=)

Innan vi åkte till Saxnäs tog vi en omväg förbi Storuman för att hälsa på Anna och Rally. Rally såg ut som en tunna med ben, stackarn. Tog lite kort på henne när vi var där, men tyvärr vet jag inte hur jag ska få in dem i datorn.
På fettisdagen kom valparna, nio stycken urgulliga valpar. Två tikar och 7 hanar. Anna hade nog hoppats på lite jämnare könsfördelning, men för oss gör det inget eftersom vi ska få välja vår hanvalp först! Vi har iaf (nästan) bestämt att våran valp ska få heta Swix.

I helgen har vi varit i Luleå för att fixa massa saker till bilen. Den fick sig även en rejäl tvättomgång och ser nu ut som ny! Vi hann även med att åka lite skidor, både med och utan hundar + att Rio stack i skogen + barnkläderförsäljning från Me&I hos Mats och Jenny (så hon fick värdinnebonusen) + att bilen gick sönder på vägen hem (som tur var kom Larre och lagade bilen åt oss). En ganska händelserik helg kan man väl säga.

/Eva

RSS 2.0