Grönt kort



Det händer inte så mkt spännande just nu att blogga om. Och inte har vi tagit så mkt kort man kan visa upp heller. Kanske blir bättre efter nästa helg då vi ska till Saxnäs och åka skidor (om nu bilen fungerar så vi tar oss dit..)
Imorgon är det dags för grönt kortkurs på Skeå Brukshundsklubb. Man behöver ta det för att få åka på kommunens spår här i Schtaan. I onsdags var vi med draghundsfolk härifrån på en joggingtur i månskenet. De brukar träffas två gånger per vecka och träna tillsammans.

Jo, föresten. Skulle ju utvärdera laxoljan. Det är lite svårt att bedömma om den gjort nån inverkan på Swix öron, eftersom han nu går på öronmedicin mot sin svamp. Däremot har båda hundarna fått glansigare päls (syns särskilt på Niken, han riktigt glittrar nu=) och R "inbillar" sig att Swix har fått mer hår under magen/ljumskarna. Jag kan inte utala mig om detta eftersom jag inte kommer ihåg hur han var innan. Men han är iaf mindre frusen nu. Kan ju också bero på att vi gött upp honom riktigt ordentligt (massa mat och mindre fysträning) vilket resulterat i viktrekord på hela 21 kg. Wooho. Såå.... ja, laxoljan är ju iaf bra för pälsen =) Dessutom hittade vi en sida som sålde den för ca. 150 kr istället för 400 som den kostade i affär´n. Lägger ut länken på bloggen när jag hittat igen den...

Kommentarer
Postat av: johan och åsa

Jo vi vill bara berätta för er om "Milton", det är ett skämt med min mor för att se hur hon reagerar nu när min far måste få sig en ny hund

Men nog önskar vi att det var sant ändå....och ja det var rätt kennel.

2009-12-06 @ 09:22:00
URL: http://pointerliv.blogspot.om
Postat av: johan och åsa

grattis förresten till Swix viktökning det var kul att höra! Här i piteå måste man inte ha något gröntkort för att få åka i spåren som kommunen äger. Men vi hade tänkt när vi är i skellefteå att ta oss någon tur i spåret men det går inte då:( För Johan har hela sin tjocka släkt där och vi är ganska ofta i skellet. Ha en fortsatt trevlig andra advent:)

2009-12-06 @ 11:46:53
Postat av: LinjalenAnna

21 kg!! Han börjar bli man?!

2009-12-06 @ 17:08:24
URL: http://www.linjalen.com/annasblogg
Postat av: Eva

Johan och Åsa: Ingen tackar väl nej till en pointervalp? ;) Ha en fortsatt trevlig andra advent ni med =)



Anna:Japp, babyface börjar blir vuxen nu =)

2009-12-06 @ 19:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0