Saxnäs

Jag tror vi har slagit nåt slags rekord i helgen. Alltså rekord i antalet bilder vi tagit under helgen. Det blev hela två bilder och inte en enda hund eller människa fastnade på dem =) Annars har vi haft en kanonhärlig helg i Saxnäs. Vi kom dit på eftermiddagen på fredag och kunde börja med ett skidpass utan hundarna på lina. De fick springa lösa och Nike var helt lyrisk över snön ;). På lördag hann vi med två skidpass, ett med hundarna på lina och ett utan hund. Både Nike och Swix drog bra i spåret! Swix kanske inte är en fullfjädrad jakthund än - men han är iaf en draghund ;) Han drar lika hårt uppför som på platten så det gäller för husse att hänga med på skidorna. Söndag blev det ett skidpass med hundarna uppe på myren. Ett perfekt skidspår uppdraget bara för oss. Lyx! På vägen hem blev vi bjudna på nybakta lussebullar hos Anna och Göran. Perfekt helg med andra ord!



Satsfjället 09

Kommentarer
Postat av: Åsa J

Men bilden ni tog var fin iaf;) Låter som en supermysig helg! Nu har riktiga vintern äntligen kommit till Härnösand med.. men skidorna får vänta lite till, kram på dej å vovvarna!

2009-12-16 @ 21:24:15
Postat av: Eva

Härligt att ni fått vinter med! T.o.m gotland och skåne har visst snö. Du får börja träna skidor nu inför nyårs, för då kan vi fara ut och åka med hundarna! =) För du skulle va med på nyårs va?? Kramar

2009-12-17 @ 11:56:14
Postat av: Åsamåsa

20 minus var det i Sollefteå idag när jag var ute på bergtäkt!.. inte riktigt beredd på den plötsliga kylan;) Har inte bestämt riktigt hur det blir med nyår, ni är ju så fubbigt nära allihop!;).. men det är klart om du börjar locka med sånt där hihi. Eva har du inget msn på din dator nu?? :P

2009-12-17 @ 17:07:39
Postat av: Eva

Haha, nej det är ju inte så ofta det är så kallt! Men du ärväl inte så långt bort du heller?? Skulle du inte få åka upp med Nicole? Hoppas du kommer, det vore skoj! Tänk va kul att va å åka skidor med hundarna... ;) Jo jag har msn, får väl gå in där n¨ån dag =)

2009-12-18 @ 06:36:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0