Utsällning

Oj vad tiden går fort. Hade tänkt uppdatera bloggen direkt efter utsällningen men nu har det visst gått flera dagar sen dess. I lördags var vi som sagt på utsällningen i Piteå, roligt att se massa fiina hundar och träffa trevliga hundfolk. Swix skötte sig utmärkt i ringen och visade upp sig så bra som han kunde. Tyvärr tyckte domaren att han var för liten (mättes till 61 cm) fast han egentligen är inom ramen för rasstandarden. Men men, han fick iaf en två och inte en TREA som domaren övervägde att ge honom. De hade varit lite väl snålt tycker jag.... :) Annars var det huvuden han anmärkte på, att han inte riktigt har ett typsikt hanhundshuvud och det är ju sant. Han ser ju fortfarande ut som en liten valp ;) Nu är det nog färdigställt till han är i jaktklass.... om han nu tar sig dit.

Annars händer det inte så mkt spännande. Vi har haft våra duvor i snart tre veckor, så om två veckor till ska de få prova sina vingar. Vi har bara tre duvor kvar för en lyckades rymma redan dag 1. Ska bli intressant att se om de flyger tillbaka till sin bur igen. Ska försöka sätta in en bild på dom senare. De är ganska fina, och kuttrar så mysigt!

Idag var vi en sväng till Hjoggis. Hundarna fick träna lite passivitet på land medans vi var ut och blötte gädd-dragen.
Att isen försvann bara för nån vecka sedan hindrar inte swixen från att bada. Han är ett riktigt blötdjur!
Vi körde lite vattenapport som vi filmade så vi ska försöka få in den i datorn med.

Ha de gött!

Swixen



Ada och Johan


Johan och Arrac

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Det var konstigt att domaren tyckte att han är för liten när han ligger inom rasstandarden. Men det är bara att ta nya tag till nästa gång. Hoppas vi träffs någon gång i jaktklass. Säger som du "om vi tar oss dit". Hälsa Naiken från Doris.

2010-05-20 @ 12:49:40
Postat av: Eva

Det hoppas jag med!! Niken hälsar tillbaka!

2010-05-24 @ 22:31:35
URL: http://naiken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0