Två vildar i lägenheten

I söndags var vi ju som sagt och hämtade Rio i Skellefteå. När vi kom hem var båda hundarna lite oroliga och kunde inte riktigt slappna av. Tog ut dem på en promenad till Anne-Mare där Rio fick träffa sin mamma och syster. Varken Stjärna eller Yodi var väl överlyckliga att han kom inklampande i deras hem och tog uppmärksamhet. Stjärna såg mest ut att tänka "Får han verkligen göra så, matte?!" när han gick och drack i hennes vattenskål.=)
Iallafall, i måndags följde både hundarna med till Vindeln. Vi vågade inte lämna dem ensamma hemma eftersom de busade rätt mkt i lägenheten i söndags. På kvällen for vi till Nydala och åkte. Nike gick som en Formel 1 längs spåret, hur bra som helst! Och det gjorde även Rio, särskilt då Nike kom och pressade honom. Aldrig att han skulle låta Nike få springa om! Han är verkligen en duktig irländare den där!
I tisdags var vi och åkte med dem på Carlshemsspåret. Trots ett vääldigt dåligt spår, sprang hundarna bra. Man blev dock lite feg pga. is och sprickor i marken man var tvungen "hoppa" över. Andra varvet fick hundarna springa lösa.
Igår (onsdag) var det dags för Nydala igen. Det var väldigt lite hundar där och tränade men hundarna sprang endå bra. Rio är verkligen en kämpe, aldrig att han ska ge sig. Tror båda hundarna var lite slitna efter all körning, särskilt Rio. Fick iaf beröm av en man som tyckte Nike sprang bra =) Nu blir det minst två dagar vila från linkörning. Ska låta dem busa i skogen istället.

/Eva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0