Framsteg

Framsteg 1) Springer inte fram till hundar när han är lös (okej, det funkar inte alltid men..., blir iaf bättre och bättre =) Fortsätter kämpa på på den punkten..

Framsteg 2) Det enda kommando Cesar verkligen lyssnade på va "Gå bakom" (och "nu är det fika", men det är kanske inget komando) så därför har jag tränat det en hel del med Nike. Började träna honom på stigar, där det är lättare att hindra honom från att gå förbi. Nu har jag även börjat öva på vägen och i skogen, och jag måste säga att han är rätt duktig!

Framsteg 3) Håller även på att öva in komandot ligg på avstånd. Inga problem! Han fattade nästan direkt. Vad gör han inte för godis? Nästa steg är att han ska få gående kunna lägga honom på komando, men vi tar en sak i taget =)

image33
före
image34
efter


Framsteg 4) Apportträningen är väl ingen favorit för Nikes del, men han kan iaf sitta still och hålla i dummien medan man ruskar lite lätt i den. Han vet att han ska hålla i den tills man säger loss. Dock tror han att han ska släppa den direkt man säger hit =)

325850-30
Nike spanar efter ekorrar

/Eva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0